Urządzenia i Akcesoria
Rozdrabnianie parmezanu
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
100 g
Składniki
-
100 g sera parmezan bez skórki, pokrojonego na kawałki (3 cm) lub innego twardego sera
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
1376 mg
Białko
35.8 g
Kalorie
1640.1 kJ /
392 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
16.4 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pesto grzybowo-pieczarkowe
45 Min
Beszamel – 1100 ml
15 Min
Beszamel – 600 ml
15 Min
Mielenie mięsa
35 Min
Siekanie cebuli
5 Min
Rozdrabnianie orzechów
5 Min
Delikatne rumienienie 250 g cebuli szalotki
20 Min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 Min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 Min
Rumienienie 200-300 g cebuli
20 Min
Rozdrabnianie sera
5 Min
Oliwa toskańska
10 Min